Varstvo osebnih podatkov

Odvetnik Matej Ban se zavezuje, da bo podatke, ki jih boste odvetniški pisarni posredovali po elektronski pošti ali na kakršenkoli drug način, uporabil le v skladu z namenom, zaradi katerega ste mu jih posredovali, ter da jih ne bo na noben način in v nobenem primeru posredoval tretjim osebam. S posredovanjem podatkov po e-pošti ali po telefonu soglašate, da se s posredovanimi podatki seznanijo zaposleni oz. pogodbeni sodelavci odvetniške pisarne, ki so zavezani k enakemu standardu varovanja podatkov kot odvetnik.
Vsi podatki bodo obravnavani z največjo skrbnostjo in bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (npr. IP naslov, čas obiska …) lahko shranijo. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj v statistične namene.

Izključitev odgovornosti

Kljub redni skrbi za vsebine te spletne stani odvetnik Matej Ban žal ne more jamčiti za popolno ažurnost in pravilnost vseh informacij na strani. Vse vsebine spletne strani se lahko pogosto spremenijo brez predhodnega obvestila.
Odvetnik Matej Ban ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, odvetnik ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2013 Odvetnik Matej Ban, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana. Celotna vsebina spletne strani je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Oblikovanje in izvedba: Leia.si.
Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja odvetnika Mateja Bana, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

ODVETNIK MATEJ BAN, Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana, tel: 01 232 16 43, fax: 01 300 77 38, matej.ban@odvetnik-ban.si

ID-DDV: SI 64053563, matična številka: 2341581000, TRR: SI56 0310 5100 0410 907 pri SKB banka d.d.

Odvetnik Matej Ban je vpisan v imenik odvetnikov OZS v Ljubljani dne 1.4.2007 pod št. 235/07

Pogoji uporabe